fbpx

YOURNUTS – THE VIDEO

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 210 6756200

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [1]
[1]
Έναρξη Δραστηριότητας: 2017
Έναρξη Franchising: 2019
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
90 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€80.000
Entry fee:
Έως €15.000
Royalties:
3%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: 
THE FRANCHISE CO.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ YOURNUTS

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Yournuts

Every day healthy meeting point

Ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι νόστιμο και delicatessen; Όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο μάλλον δε έχει επισκεφθεί ακόμα το κατάστημα Yournuts στη Νέα Ερυθραία, το πιο υγιεινό meeting point της πόλης.

Με τη δημιουργία του YOURNUTS επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που ο πελάτης θα βρίσκει καφέ, ροφήματα, σνακ, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς κ.α. με βασικό κριτήριο τον υγιεινό τρόπο ζωής, σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Σοφία Κωνσταντίνου, Δημιουργός του YOURNUTS

To Yournuts δημιουργήθηκε ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να βρει καφέ, ροφήματα, σνακ, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς με κριτήριο τον υγιεινό τρόπο ζωής. Και καταφέρνει να προσφέρει όλα αυτά σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, που δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας.

Για το Yournuts ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι μόδα αλλά στάση ζωής. Είναι πάθος. Αυτό το πάθος θέλει να μεταφέρει στους καταναλωτές που όλο και περισσότερο αναζητούν πιο υγιεινά προϊόντα.

Στο Yournuts κάποιος μπορεί να βρει καφέ εξαιρετικής ποιότητας. Εκλεκτό χαρμάνι Jacobs, φρεσκοαλεσμένοι κόκκοι, άρτια εκπαιδευμένοι baristi, εμμονή με την καθαριότητα, και προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της παρασκευής. Και για τους «ψαγμένους», το Yournuts έχει να προτείνει αρωματικά χαρμάνια της Gran απ’ όλο τον κόσμο.

Μοναδικά super foods

Ο πελάτης στο Yournuts έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μία ποικιλία εξαιρετικών προϊόντων, όπως είναι οι εξαιρετικές ποικιλίες ξηρών καρπών, που ψήνονται σε ειδικό φούρνο του καταστήματος, οι χειροποίητες σοκολάτες από την Κωνσταντινούπολη, τον παράδεισο της σοκολάτας, αλλά και τα γεμάτα αρώματα και μεστή γεύση αποξηραμένα φρούτα.

Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα του Yournuts δίνει πολλές επιλογές στον πελάτη και αυξάνει την κερδοφορία του καταστήματος. Πιο αναλυτικά, στα προϊόντα του Yournuts περιλαμβάνονται:

Ξηροί καρποί: Εκλεκτές ποικιλίες ξηρών καρπών, επιλεγμένες από τους καλύτερους προμηθευτές, ψήνονται στον ειδικό φούρνο του καταστήματος από το εκπαιδευμένο προσωπικό.

Χειροποίητες σοκολάτες: Ένα προϊόν 100% σοκολατένιο, χωρίς υποκατάστατα ή άμυλο, με ελάχιστη ζάχαρη, χωρίς ζωικά λίπη, σε διάφορες εκδοχές.

Αποξηραμένα φρούτα: Πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων σε μία μεγάλη ποικιλία άριστης ποιότητας.

Energy breakfast: Λίγα καταστήματα έχουν δώσει τόση προσοχή στο σημαντικότερο γεύμα της μέρας. Το πρωινό του Yournuts είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα με ενέργεια και ευεξία.

Κρασιά και ποτά: Οι επιλογές σε αλκοολούχα ποτά συνδυάζονται ιδανικά με τα υπόλοιπα προϊόντα του Yournuts.

Καλάθια δώρων: Φανταστικές συνθέσεις σε καλάθια δώρων και ειδική υπηρεσία για παραγγελίες εταιρειών.

Το κεφάλαιο καφές

Το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν του Yournuts είναι ο καφές. Δικαιολογημένα φυσικά, μίας και οι άνθρωποι του Yournuts έχουν δώσει την πρέπουσα προσοχή στην αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων. Επιλέγουν το εκλεκτό χαρμάνι της Jacobs. Οι φρεσκοαλεσμένοι κόκκοι του καφέ περνούν στα χέρια των εξειδικευμένων barista, που γνωρίζουν την τέχνη της δημιουργίας ενός απολαυστικού καφέ με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση.

Επίσης, για τους απαιτητικούς λάτρεις του καφέ το Yournuts διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία καφέδων από όλο τον κόσμο. Εκλεκτά χαρμάνια από διάφορες καλλιεργητικές ζώνες που φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα ποιότητας της φημισμένης εταιρίας Gran.

Πολλαπλές πηγές εσόδων

Πέρα από το πλούσιο προϊοντικό μείγμα, το επιχειρηματικό μοντέλο του Yournuts περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων, οι οποίες περιλαμβάνουν το take-away, το delivery και το sit-in.

Μια επιπλέον προϊοντική πηγή εσόδων για το Yournuts είναι τα corporate gifts. Η πλούσια συλλογή και οι άπειροι συνδυασμοί των προϊόντων του καταστήματος μπορούν να συνθέσουν ένα πρωτότυπο, μοναδικό εταιρικό δώρο και κατ’ επέκταση να διευρύνουν την πελατειακή βάση του.

Χρώματα, αρώματα, γεύσεις

Εκτός όμως από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων ο καταναλωτής μπαίνοντας σε ένα κατάστημα Yournuts βιώνει ένα ταξίδι χρωμάτων και αρωμάτων. Εκτός από την καλαισθησία του χώρου, μπαίνοντας στο Yournuts η όσφρηση και η όραση λειτουργούν στο έπακρο. Ένας «χρωματιστός» χώρος με ζεστό φωτισμό που εξιτάρει τις αισθήσεις ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει τίποτα ακόμα. Και βέβαια σε αυτό βοηθούν και τα αρώματα του χώρου. Το άρωμα του καρβουδισμένου καφέ, το άρωμα της σοκολάτας και των φρεσκοψημένων ξηρών καρπών.

Η ομάδα του Your Nuts θέλει να μοιραστεί το πάθος για το υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος είναι η ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου καταστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια κοινότητα που θα έχει στο μυαλό του το Yournuts ως ένα μοναδικό every day healthy meeting point.

YOYRNUTS NEWS

Στο Yournuts franchise το ευ ζην αποκτά χρώμα, άρωμα και γεύση

Το Yournuts καλεί τους υποψήφιους επενδυτές να συνδέσουν το μέλλον τους με μία επιτυχημένη πρόταση franchise στην εστίαση. Με τη δημιουργία του, η ομάδα διοίκησης επιχείρησε να δημιουργήσει έναν χώρο που ο πελάτης θα βρίσκει καφέ, ροφήματα, σνακ, σοκολάτες,...

Yournuts: Τα μοναδικά προϊόντα «χτίζουν» ταυτότητα και πιστή πελατεία

Η ιδέα  για το Yournuts γεννήθηκε μέσα από τα πολλά ταξίδια των δημιουργών του, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα. Σκέφτηκαν, λοιπόν, να φέρουν και να προσφέρουν αυτά τα προϊόντα στο ελληνικό...
Επικοινωνήστε μαζί μας